Επικοινωνία:   τηλέφωνο: 210.555.1622,  fax: 210.555.1623,  e-mail: info@acsys.gr

Η καλύτερη τιμή της αγοράς !

Βρήκατε κάπου το ίδιο ή παρόμοιο προϊόν σε χαμηλότερη τιμή; Δώστε μας τα στοιχεία της προσφοράς του ανταγωνιστή μας και εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας δώσουμε μία ακόμη καλύτερη προσφορά.Τι χρειαζόμαστε από εσάς

 • Κατ' αρχήν, πρέπει κάπως αν βεβαιωθούμε ότι όντως πρόκειται για μία πραγματική προσφορά από κάποιον ανταγωνιστή μας. Για τον λόγο αυτό πρέπει να μας προωθήστε την προσφορά στην αρχική μορφή της:
  1. Εάν την λάβατε με fax, email ή ιδιόχειρη/έντυπη τότε προωθήστε μας την προσφορά, μέσω fax ή email, όπως ακριβώς είναι (ολόκληρη και χωρίς να σβήσετε ή καλύψετε οποιοδήποτε τμήμα της - τα email πρέπει να είναι με προώθηση και όχι αντιγραφή και επικόλληση σε νέο μήνυμα). Πρέπει να μπορούμε να δούμε την επωνυμία και τα στοιχεία του ανταγωνιστή μας ώστε να έχουμε κάποια βεβαιότητα πως πράγματι είναι μία αυθεντική προσφορά.
  2. Εάν η προσφορά έγινε τηλεφωνικά θα πρέπει να την ζητήσετε εγγράφως (fax, email ή ιδιόχειρη/έντυπη) εκτός εάν σας παρέπεμψαν σε ιστοσελίδες δημοσιευμένες στο διαδίκτυο. Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να μας στείλετε τις διευθύνσεις των ιστοσελίδων αυτών.
  3. Εάν πρόκειται για τιμές που βρήκατε σε ιστοσελίδες δημοσιευμένες στο διαδίκτυο, χωρίς ακόμη να έχετε λάβει κάποια προσφορά, αρκεί να μας στείλετε τις διευθύνσεις των ιστοσελίδων αυτών.
 • Επίσης, πρέπει να γνωρίζουμε τι πραγματικά αφορά η προσφορά του ανταγωνιστή μας:
  • Σε ότι αφορά τα υλικά, πρέπει να αναφέρεται με σαφήνεια ο κατασκευαστής και το μοντέλο των διαφόρων προϊόντων και τα προϊόντα να είναι καινούργια (όχι μεταχειρισμένα, ανακατασκευασμένα, εκθεσιακά ή παλιό στοκ σε εκποίηση).
   Σε περίπτωση που πρόκειται για κάποιο σετ (σύνθεση προϊόντων) αυτό αφορά και τα συστατικά του μέρη όπως πίνακες ελέγχου και παρελκόμενα (πχ στην περίπτωση ενός συρόμενου μοτέρ γκαραζόπορτας θέλουμε κατασκευαστή και μοντέλο μοτέρ, πίνακα ελέγχου, τηλεχειριστηρίων, φωτοκυττάρων ασφαλείας κλπ ή τουλάχιστον, όσο περισσότερα από αυτά τα στοιχεία είναι δυνατόν).
   Εάν δεν διαθέτουμε ακριβώς τα ίδια μοντέλα προϊόντων, θα φροντίσουμε να σας προσφέρουμε παρόμοια από άποψη ποιότητας και τεχνικών χαρακτηριστικών. Όπως όμως καταλαβαίνετε, εάν τα προϊόντα του ανταγωνιστή μας “δεν τα ξέρει ούτε η μάνα τους”, ούτε εμείς θα ξέρουμε τι πραγματικά είναι και με ποιά δικά μας προϊόντα είναι παρόμοια.
   Σημειώστε ότι το να έχει ο ανταγωνιστή μας κάποια ιστοσελίδα όπου ο ίδιος περιγράφει τα προϊόντα δεν μας λέει κάτι ιδιαίτερο: έχουμε δει και βλέπουμε καθημερινά τόσες πολλές περιπτώσεις όπου διάφορα προϊόντα περιγράφονται με τεχνικά χαρακτηριστικά και ικανότητες που δεν έχουν ούτε κατά διάνοια, ή αποκρύπτεται ο κατασκευαστής, το μοντέλο, η ακριβής σύνθεση (ειδικά σε σετ), η χώρα προέλευσης κλπ κλπ που δεν δίνουμε σχεδόν καμία σημασία σε τέτοιες ιστοσελίδες. Εάν όμως γνωρίζουμε τον κατασκευαστή και το μοντέλο των προϊόντων τότε μπορούμε να έχουμε μία σχετική σιγουριά για την ποιότητα και τις δυνατότητες των προϊόντων που σας προσφέρθηκαν.
  • Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα στοιχεία της προσφοράς, πρέπει να γνωρίζουμε τι εγγύηση δίνει ο ανταγωνιστής μας. Εάν η προσφορά περιλαμβάνει και εγκατάσταση, πρέπει να γνωρίζουμε τις εργασίες και υλικά εγκατάστασης που σας προσφέρονται και το κόστος. Εάν η προσφορά περιλαμβάνει και μεταφορά, πρέπει να γνωρίζουμε τον τρόπο (πχ courier, μεταφορική εταιρεία) και το κόστος.
Εάν η πρώτη σας επαφή μαζί μας είναι να μας στείλετε μία ανταγωνιστική προσφορά για να σας κάνουμε μία καλύτερη, θα θέλαμε να μας δώσετε και τις προδιαγραφές της εγκατάστασης ώστε να μπορούμε να κρίνουμε και εμείς ποιά πραγματικά είναι τα προϊόντα που είναι κατάλληλα για εσάς και εάν τα προϊόντα που σας προσέφεραν καλύπτουν τις ανάγκες και απαιτήσεις σας. Εννοείτε ότι εάν σας προσέφεραν προϊόντα που δεν είναι κατάλληλα για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας, εμείς δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε την ίδια τακτική.
Driven by DokuWiki Recent changes RSS feed
  Στοιχεία επικοινωνίας ACSYS:   / Επωνυμία: ΣΤ ΠΕΠΠΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ /   / ΑΦΜ: 998118938 /   / ΔΟΥ: Ελευσίνας /   / Ταχυδρομική διεύθυνση: Οδός Ξηροπήγαδου, 19600 Μάνδρα, Αττική, Ελλάδα /   / τηλ: 2105551622 /   / fax: 2105551623 /   / Ωράριο λειτουργίας: από Δευτέρα έως Παρασκευή (εργάσιμες ημέρες - εκτός διακοπών και αργιών) - από 9 το πρωί έως 7 το απόγευμα (09:00-19:00) /   / Γεωγραφικό πλάτος (latitude): 38.061921 N - Γεωγραφικό μήκος (longitude): 23.505152 E /  
  ACSYS - Και καλύτερα, και φθηνότερα ! ™