Επικοινωνία:   τηλέφωνο: 210.555.1622,  fax: 210.555.1623,  e-mail: info@acsys.gr

Μπουτονιέρες και κλειδομπουτονιέρες

Η συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνει μπουτονιέρες, κλειδομπουτονιέρες (μπουτόν-κλειδιά) και γενικά τις ενσύρματες συσκευές χειρισμού των αυτοματισμών (πλην των συστημέτων ελέγχου πρόσβασης όπως πληκτρολόγια κωδικού και καρταναγνώστες).Κατασκευαστές - Προμηθευτές

Μεταξύ άλλων, διαθέτουμε ενσύρματες συσκευές χειρισμού των εταιρειών GEBA, και ACM S.r.l.:Τιμές

Τιμές για τις μπουτονιέρες και κλειδομπουτονιέρες που διαθέτουμε θα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα στις σελίδες:
- Μπουτονιέρες και
- Κλειδομπουτονιέρες


GEBA

Series KDT
GEBA Series KDT - Μπουτονιέρα με πλαστικό κουτίΜπουτονιέρα με πλαστικό κουτί.

Πρόκειται για μία σειρά από μπουτονιέρες που, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει μοντέλα με 1, 2 ή μπουτόν, με ποικίλους συνδυασμούς Κανονικά Ανοιχτών (NO) & Κανονικά Κλειστών (NC) εξόδων. Χρησιμοποιούνται τόσο για την δρομολόγηση τάσης (πχ της φάσης μονοφασικού ρεύματος 230 VAC) όσο και για χρήση σε πίνακες ελέγχου με ψυχρές επαφές.
Series KNA
GEBA Series KNA - Περιστροφική μπουτονιέρα/διακόπτης με πλαστικό κουτίΠεριστροφική μπουτονιέρα/διακόπτης με πλαστικό κουτί.

Μετατρέπεται πολύ εύκολα από μπουτονιέρα σε διακόπτη. Προσφέρει 2 Κανονικά Ανοιχτές (NO) εξόδους που χρησιμοποιούνται τόσο για την δρομολόγηση τάσης (πχ της φάσης μονοφασικού ρεύματος 230 VAC) όσο και για χρήση σε πίνακες ελέγχου με ψυχρές επαφές.
Series MS
GEBA Series MS - Κλειδομπουτονιέρα (μπουτόν-κλειδί) για γκαραζόπορτες και αυτοματισμούςΚλειδομπουτονιέρα (μπουτόν-κλειδί) για γκαραζόπορτες και αυτοματισμούς.

Πρόκειται για μία σειρά από κλειδομπυτονιέρες που περιλαμβάνει μοντέλα με 1 ή 2 Κανονικά Ανοιχτές (NO) εξόδους. Χρησιμοποιούνται τόσο για την δρομολόγηση τάσης (πχ της φάσης μονοφασικού ρεύματος 230 VAC) όσο και για χρήση σε πίνακες ελέγχου με ψυχρές επαφές.
Series M
GEBA Series M - Κλειδομπουτονιέρα (μπουτόν-κλειδί) για γκαραζόπορτες και αυτοματισμούςΚλειδομπουτονιέρα (μπουτόν-κλειδί) βαρέως τύπου για γκαραζόπορτες, αυτοματισμούς και απαιτητικές εφαρμογές.

Πρόκειται για μία σειρά από κλειδομπουτονιέρες που περιλαμβάνει μοντέλα με 1 ή 2 Κανονικά Ανοιχτές (NO) εξόδους. Χρησιμοποιούνται τόσο για την δρομολόγηση τάσης (πχ της φάσης μονοφασικού ρεύματος 230 VAC) όσο και για χρήση σε πίνακες ελέγχου με ψυχρές επαφές.
 


ACM S.r.l.

ACM 1510101
ACM 1510101 - Μπουτονιέρα με πλαστικό κουτίΜπουτονιέρα 2 εξόδων με πλαστικό κουτί.

Με αυτόματη επαναφορά σε ουδέτερη θέση. Έχει 1 είσοδο (εκεί, για παράδειγμα, συνδέουμε την φάση μονοφασικού ρεύματος 230 VAC) και 2 εξόδους, οπότε χρησιμοποιείται συνήθως για να δώσει εντολές για ανέβασμα και κατέβασμα σε αυτοματισμούς όπως τα κεντρικά μοτέρ ρολλών. Η μπουτονιέρα είναι κατάλληλη για χρήση μόνο σε σωτερικούς, ξηρούς χώρους.
 


Δείτε επίσης

  • Είδη διακοπτών
    Οι ενσύρματες συσκευές χειρισμού που χρησιμοποιούνται με τους αυτοματισμούς μας, είναι συνήθως μπουτόν (διακόπτες με αυτόματη επαναφορά και με συνεχή απόκριση) με κανονικά ανοιχτές (NO) επαφές. Τα τυπικά μπουτόν ενός πλήκτρου είναι διακόπτες SPST, Form A. Αυτό σημαίνει ότι πατάμε το μπουτόν και η επαφή του κλείνει και μένει κλειστή - το αφήνουμε και η επαφή του ανοίγει και μένει ανοιχτή (αν και αρκετοί μπορούν να δώσουν είτε NC είτε NO έξοδο χωρίς ή με μανδάλωση). Στη σελίδα αυτή θα βρείτε τι σημαίνουν όλοι αυτοί οι όροι.
Driven by DokuWiki Recent changes RSS feed
  Στοιχεία επικοινωνίας ACSYS:   / Επωνυμία: ΣΤ ΠΕΠΠΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ /   / ΑΦΜ: 998118938 /   / ΔΟΥ: Ελευσίνας /   / Ταχυδρομική διεύθυνση: Οδός Ξηροπήγαδου, 19600 Μάνδρα, Αττική, Ελλάδα /   / τηλ: 2105551622 /   / fax: 2105551623 /   / Ωράριο λειτουργίας: από Δευτέρα έως Παρασκευή (εργάσιμες ημέρες - εκτός διακοπών και αργιών) - από 9 το πρωί έως 7 το απόγευμα (09:00-19:00) /   / Γεωγραφικό πλάτος (latitude): 38.061921 N - Γεωγραφικό μήκος (longitude): 23.505152 E /  
  ACSYS - Και καλύτερα, και φθηνότερα ! ™